Vágólapra másolva!
A hétközi koppenhágai Bajnokok Ligája-vereséget követően a Premier League-ben is nehéz feladat előtt áll a Manchester United, hiszen az idény meglepetéscsapatát, a Portsmouth-t fogadja. Spanyolországban zsinórban ötödik hazai sikerét gyűjtheti be a Sevilla, míg a Serie A-ban egy esetleges győzelemmel (illettve a Palermo botlásával) megerősítheti vezető helyét az Inter.

A 11. forduló mérkőzéseit rendezik szombaton és vasárnap az angol labdarúgó Premier League-ben, a tabellát vezető Manchester Unitedre és a csak rosszabb gólkülönbségével második helyre szoruló Chelsea-re sem vár könnyű feladat.

Sir Alex Ferguson gárdája a hétközi meglepő BL-kudarc után - 0-1 a dán FC Köbenhavn otthonában - szombaton a negyedik helyen álló Portsmouth-t látja vendégül, míg a címvédő londoniak, akik az FC Barcelona vendégeként értékes pontot szereztek a legrangosabb európai kupasorozatban, a vasárnapi zárómeccsen az UEFA-kupában menetelő Tottenham Hotspurhöz látogatnak.

A magyar érdekeltségű csapatok közül a Priskin Tamást foglalkoztató és mindeddig nyeretlen Watford a Middlesbrough-t látja vendégül, míg a sérült Máté Pétert továbbra is nélkülöző Reading az FC Liverpoolhoz utazik.