Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion vezetése úgy döntött, hogy a szurkolókat kéri fel annak eldöntésére, hogy melyek voltak minden idők legszebb West Brom góljai. A szurkolói szavazás eredményeképpen kialakult százas listát egy ünnepi DVD-n adják majd ki, mely idén karácsonykor kerül majd a klub ajándékboltjának polcaira.

Nem kizárt, hogy a klubnál mindössze két éve alkalmazásban lévő Gera Zoltán is felkerül a DVD-re valamely találatával. A sorrendet a szurkolók alakíthatják ki, akik a klub weboldalán található címre ([email protected]) küldhetik szavazataikat e-mailben.

Szavazni Magyarországról is lehet, és talán érdemes is, hiszen a szavazók közül öten pályára is léphetnek a West Brom valamelyik meccsén, és gólt is lőhetnek. A klub öt szavazónak lehetőséget biztosít ugyanis arra, hogy a szezon valamelyik mérkőzésének a szünetében 11-esből gólt szerezhessen, azaz maga is feliratkozzon a WBA góllövőinek örökranglistájára.

Gera Zoltán egyébként eddigi angliai karrierje során 10 gólt szerzett a West Brom színeiben. A találatok közül nyolcat szerzett Premier League mérkőzésen, egyszer talált be FA-kupa-meccsen, és másodosztályú bajnokin is egyszer volt eddig eredményes.