Vágólapra másolva!
Az angol médiában az elmúlt 24 órában számos Premier League-csapattal hozták összefüggésbe Gera Zoltán nevét. A WBA magyar középpályásáról több internetes orgánum is cikket közül, és szinte minden cikk Gera lehetséges klubváltásáról szól.

A Daily Mirror és más orgánumok szerint Gerát többek között a Manchester City, az Aston Villa, a Tottenham, az Everton és a Charlton is meg akarja szerezni. Érdekesség, hogy a Manchester City hivatalos weboldalán a lapszemle rovatban szerepel is olyan cikk, mely a City érdeklődéséről szól. A lapok a vételárat illetően is találgatnak, mely szerintük a 4 millió fontot is elérheti.

Gera Zoltán jelezte, hogy sem az angol, sem a magyar sajtónak nem nyilatkozott korábban átigazolási pletykákról, és szándékokról, és ezt a jövőben sem tervezi. A játékos pár hete közleményben fejtette ki álláspontját, amikor így fogalmazott:

"Értesültem róla, hogy egyre több klub nevét hozzák kapcsolatba a személyemmel, de egyáltalán nem kívánok ezekre a szóbeszédekre reagálni, sőt foglalkozni sem kívánok velük. A West Bromwich Albion alkalmazottja vagyok, szerződés köt a klubhoz, és éppen ezért egyetlen egy dolog számít, mégpedig az, hogy mit akar, és mit mond a klubom. Ezért kérek is arra mindenkit, hogy ne várjon tőlem semmiféle kommentárt, mert ez nem az én dolgom."