Vágólapra másolva!
Juninho Pernambucano, az Olympique Lyon brazil középpályása szerint Kaká, az AC Milan karmestere az olasz gárda kulcsfigurája, így rá kell majd a legjobban figyelni a két csapat március 29-ei összecsapásán, a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

"Senki sem pótolhatatlan a mai futballban, mégis úgy érzem, hogy a Milan eredményei nyolcvan százalékban Kakának köszönhetőek. Ő egy hamisítatlan 10-es. Az egyik utolsó az igazi irányítók közül, minden támadás rajta fut keresztül" - nyilatkozta válogatottbeli csapattársáról a lyoni szabadrúgás-specialista.

A 31 éves középpályás ugyanakkor az első mérkőzésen nem találkozik nagy kedvencével, hiszen a PSV Eindhoven elleni nyolccadöntőben megkapta a második sárga lapját a sorozatban.

Juninho szerint a Milan 23 éves zsenije a június 9-én kezdődő világbajnokságon is meghatározó szerepet tölthet be: "Gyors, technikás, fantasztikusan passzol, gólveszélyes és mindig előre tör. Abszolút megértem, hogy én csak a cseréje lehetek a nemzeti csapatban, ugyanakkor fantasztikus lenne, ha egyszerre lehetnénk a pályán."