Vágólapra másolva!
Újra edzésbe állt Sol Campbell, az Arsenal válogatott hátvédje, aki a múlt hét szerdán tűnt el, és csak vasárnap adott életjelt magáról.  

A 31 éves védő pocsék teljesítményt nyújtott a múlt hét szerdai West Ham elleni mérkőzés első félidejében, amiért Arsene Wenger lecserélte őt. Ezután napokig senki sem látta játékost, aki nem vett részt az Arsenal tréningjein, telefonon nem lehetett elérni, és a lakásán sem találták. Campbell előzetes ígérete ellenére nem ment el csütörtökön Tony Blair miniszterelnök és Franz Beckenbauer, a németországi világbajnokság szervezőbizottságának elnökének találkozójára sem.

Az angol bulvárlapok egyből találgatni kezdtek, mi lehet a futballistával. Csapattársa, Robert Pires azt állította, hogy Campbellnek súlyos magánéleti problémái vannak. Egyes információk szerint a védő három nővel is közelebbi kapcsolatban áll, és nem tud választani közülük. Campbell egyébként is nehéz időszakon van túl, tavaly szinte végig sérült volt, és elhunyt az édesapja.

A játékos ügyvédje vasárnap levelet küldött a Sky televíziós csatornának, melyben többek között ez olvasható: "Sol jól van, nincsenek magánéletbeli problémái, csupán pár nap nyugalomra volt szüksége, hogy rendezze a gondolatait." A hátvéd hétfőre valóban előkerült, és részt vett az Arsenal edzésén.

David Beckham, az angol válogatott csapatkapitánya kiállt csapattársa mellett, és biztos benne, hogy hamarosan túl lesz a krízisen. Arsene Wenger szintén megértő, és lezártnak tekinti az ügyet: "Nincs miért megbüntetnem, ugyanis egyszerűen arról van szó, hogy nem volt jól."