Vágólapra másolva!
Brit lapértesülések szerint Arsene Wenger, az Arsenal edzője kész megválni a csapat legnagyobb sztárjától, Thierry Henrytól.

A francia szakember 30 millió fontot kér a támadóért, ennyiből tudná ugyanis megfelelően pótolni a csapat valaha volt legeredményesebb játékosát. Henryt az utóbbi időben sokszor hírbe hozták már a Barcelonával, de az Ágyusok sokáig hallani sem akartak csapatkapitányuk elengedéséről. Mostanra viszont egyre biztosabbnak tűnik, hogy jövőre gránátvörös-kék mezben láthatjuk a francia csatárt. A katalán klub másik kiszemeltje, a Villlarrealban focizó Diego Forlán így nagy valószínűséggel marad jelenlegi klubjában. A Barcelona az uruguayit szemelte ki arra az esetre, ha Henry mégis Londonban maradna.

A Villlarrealhoz kapcsolódó hír, hogy a csapat várhatóan négyéves szerződést köt a Real Sociedad török támadójával, Nihattal. A csatár télen már majdnem elszerződött az orosz Szpartak Moszkva csapatához, ám Darko Kovacevic sérülése miatt mégis maradt San Sebastianban, nyartól viszont nagy valószínűséggel csapatot vált.

Szintén spanyol hír, hogy a Betis 26 éves védőjének, Fernando Valerának nyáron lejár a szerződése jelenlegi klubjánál, így ingyen vihetné őt a kisebbik manchesteri klub. A Citynek kapóra jönne Valera, hiszen Stuart Pearce együttese nem dúskál az anyagiakban. Valera elmondta, hogy még nem beszélt senkivel a klubtól, ám szívesen játszana a Premiershipben.