Vágólapra másolva!
A német Bild összeállításában a Hertha BSC labdarúgócsapatának távozói között szerepel Dárdai Pál neve, akit viszont még 2007-ig érvényes szerződés köt a berlini együtteshez.

A német Bild átigazolási körképét böngészve meglepetésre Dárdai Pál neve is feltűnt a Hertha BSC labdarúgócsapatának távozói között. A magyar válogatott középpályás szerződése ugyan 2007-ig szól, ám a kevés játéklehetőség miatt (csapattársával, a lengyel Artur Wichniarekkel együtt) távozna.

"Mindkét játékossal beszéltem, de egyelőre nincsen konkrét ajánlatuk" - nyilatkozta Dieter Hoeness, a Hertha menedzsere a Berliner Morgenpostnak, kiemelve, amennyiben megfelelő ajánlat érkezik, nem gördítenek akadályt a labdarúgók távozásának útjába.

A Hertha eddig a freiburgi Ellery Cairóval, illetve néhány ifjúsági játékossal (Sejad Salihovic, Christopher Samba, Solomon Ndubisi Okoronkwo, Kevin-Prince Boateng, Ashkan Dejagah, Pascal Bieler) állapodott meg.

A távozók közül Marko Rehmer Frankfurtba szerződött, de a hírek szerint megfelelő ajánlat esetén eligazolna Fredi Bobic, Giuseppe Reina, Andreas Schmidt és Alexander Ludwig is.