Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy a Szaknévsor első embere, Bodnár György a diósgyőri labdarúgócsapata társtulajdonosa lesz, mert állítása szerint szeretne még segíteni a labdarúgáson és szeretne betekinteni a Magyar Labdarúgó Liga életébe, költségvetésébe.

Az Észak-Magyarország című regionális napilap értesülése szerint a Szaknévsor első embere, Bodnár György lehet a Diósgyőr labdarúgócsapatának társtulajdonosa.

"Bodnár úr elővásárlási jogot vásárolt minimális százalékban, és ezért fizetett" - nyilatkozta a lapnak Kuti István, a Diósgyőri VTK BFC élvonalbeli csapatát működtető Siófok FC Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

A lap szerint a felek "kölcsönösen" keresték egymást, s abban maradtak, elképzelhető, hogy Bodnár György tulajdonrészt is vásárol a gazdasági társaságban. "Szándéka egy-két hónapon belül lehet végleges, addigra eldönti, hogy vásárol-e, vagy sem. Azt ő is látja, hogy a diósgyőri futball jó üzlet lehet" - mondta Kuti.

Bodnár a sportnapilapnak nyilatkozva elmondta, a tulajdonrész-vásárlással betekintést nyerhetne a liga dokumentumaiba, ő pedig nagyon kíváncsi lenne arra, az MLL mire költi a pénzt.