Vágólapra másolva!
A keddihez képest két helyen változtatott tervezett kezdőcsapatán Lotthar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A német szakvezető úgy döntött, hogy az MTK fiatal csatára, Torghelle Sándor helyett a norvég IL Tromsöben szereplő, szintén újonc Kovács Péter, míg Lendvai Miklós helyett a győriek középpályása, Németh Norbert futhat ki a pályára Paphoszban.

A játékosként 150-szeres német válogatott klasszis - aki szerdán 18 órakor Cipruson, az Örményország elleni mérkőzésen debütál a nemzeti együttes kispadján - ugyan nem zárta ki a lehetőségét a további változtatásnak, ám a délelőtti tréningen, amelyen a labdatartást gyakoroltatta játékosaival, ebben az összeállításban szerepelt a csapat.

A kezdőcsapat (zárójelben: mérkőzés a válogatottban/gól a válogatottban):
Babos Gábor (14/0) - Komlósi Ádám (0/0), Dragóner Attila (25/0), Bodor Boldizsár (1/0) - Fehér Csaba (29/0), Dárdai Pál (39/3), Németh Norbert (1/0), Lőw Zsolt (13/1) Lisztes Krisztián (47/8) - Kovács Péter (0/0), Szabics Imre (7/6).

Kihirdette keretét Róth Antal, az U21-es válogatott szövetségi edzője is, az együttes szerda este Skóciában játszik barátságos mérkőzést a házigazda korosztályos csapatával.

A várható kezdő tizenegy: Fülöp Márton - Ródenbücher István, Vaskó Tamás, Vanczák Vilmos, Takács Zoltán - Regedei Csaba, Dávid Ervin, Huszti Szabolcs, Varga Zoltán, Józsi György - Nógrádi Árpád.