Vágólapra másolva!
A Besiktas török csatárát, Ilhan Mansizt a japán Vissel Kobe csábítja. A görög Arisz Szaloniki két dél-afrikai játékost igazolt: Sammy Magalefa és Lovers Mohlala is a Jomo Cosmostól érkezett kölcsönbe.

A Blackburn a Bolton nigériai középpályását, Jay-Jay Okochát szemelte ki. A Barcelona argentin támadóját, Javier Saviolát a Liverpool szeretné megszerezni. A Depor a szezon végéig szerződést ajánlott Iván Péreznek, akinek az elmúlt két évben nem volt klubja, de a galíciaiakkal edzett.

Az FC Sevilla elnöke elárulta, hogy a brazil középpályásért, Júlio Baptistáért egy angol klub hétmillió fontot ajánlott. A Mallorca hivatalosan is közzétette, hogy a nyáron szeretné megszerezni a Celtic svéd csatárát, Henrik Larssont.

A Juventus felvette a kapcsolatot a Real Madriddal az argentin középpályás, Estebán Cambiasso megszerzése érdekében. A brazil Santos védője, Alex elárulta, hogy a nyáron Spanyolországba szerződik, de arról nem nyilatkozott, hogy melyik klubba.

A Nottingham Forest egy hónapra kölcsönvette a Newcastle fiatal csatárát, Michael Choprát. A zuhanyhíradó szerint a Roma védője, Walter Samuel a nyáron a Chelsea-be szerződik, és a Farkasok egy másik argentinnal, a Boca Juniorban szereplő Nicolas Burdissóval pótolják majd.

Az amerikai védő, Corey Gibbs a német St. Pauliból hazatért a Dallas Burnsbe.