Vágólapra másolva!
A Birmingham City a skót Celtic két támadóját, Henrik Larssont és John Hartsont szemelte ki. A másodosztályú Nottingham Forest játékosa, Michael Dawson iránt a Liverpool érdeklődik.

A VfB Stuttgart az osztrák Rapid Wien csapatkapitányával, Steffen Hoffmannal szeretne erősíteni. A Hansa Rostock kapusa, Matthias Schober 2007-ig meghosszabbította szerződését. Rivaldo ügynökei a hírek szerint a spanyol Celta Vigóval is felvették a kapcsolatot.

A Barcelona szívesen megszerezné az AC Parma jelenleg sérült brazil támadóját, Adrianót. A Panathinaikosz két argentin labdarúgót szemelt ki: a Racing Club középpályását, Mariano Gonzálezt, illetve a Rosario Centrál labdarúgóját, Ezequiel Gonzálezt.

A PSV Eindhoven megkezdte a tárgyalásokat védőjével, Wilfried Boumával a focista szerződéshosszabbításával kapcsolatban. A CSZKA Szófia visszautasította a Girondins Bordeaux ajánlatát a csatár Emil Gargorovért.

A kanadai utánpótlás-válogatott Atiba Hutchinsonért, aki a svéd Östers futballistája, az Udinese és a Southampton verseng.