Vágólapra másolva!
Az Atlético Paranaense brazil válogatott középpályásáért, Klébersonért a Newcastle United után az Arsenal is bejelentkezett. A Reggina japán középpályását, Nakamura Szunszukét az Atlético Madrid szemelte ki magának. A Celtic ír válogatott középpályását, Colin Healyt a Sunderland szeretné leigazolni.

Játék

Mutasd meg, mit tudsz! Legyen a tiéd a legjobb csapat!

A francia U18-as válogatott csapatkapitányát, Carl Medjanit, aki a Saint-Etienne-ben futballozik, a Juventus és a Liverpool is figyeli. Az Everton egyiptomi középpályása, Ibrahim Szaid (aki egyetlen meccsen sem szerepelt a liverpooliaknál) felbontotta szerződését, és elhagyta a klubot.

A francia másodosztályú Amiens afrikai csatárát, Sungu Ndumbut a hírek szerint a Bolton Wanderers nézte ki magának. A Werder Bremen francia játékmestere, Johan Micoud iránt a Schalke 04 érdeklődik.

A Bundesliga 2 listavezetője, az 1. FC Köln megszerezte az ukrán válogatott csatárt, Andrij Voronyint a Mainztól. A Borussia Dortmund az egyiptomi Al Ahli focistáját, Hoszam Ghalyt szeretné leigazolni a pletykák szerint.

A Brescia osztrák középpályása, Markus Schopp iránt a Middlesbrough és az Everton is érdeklődik. A Lazio argentin támadója, Claudio López kijelentette: csak a szezon végén dönti el, hogy marad-e a rómaiaknál, vagy elhagyja a klubot.

A Barcelona holland támadója, Patrick Kluivert sejtetni engedte: elképzelhető, hogy a következő idényben a Juventusban szerepel majd. A Serie B-ben feljutásra álló Sampdoria az AC Milan második számú kapusát, Christian Abbiatit szemelte ki.

A török Genclerbirligiben szereplő, német származású, ám lengyel válogatott Thomas Zdebel a nyártól a Bochum játékosa lesz. A Real Madrid által a Girondins Bordeaux-nak kölcsönadott brazil focista, Sávio sorsáról az elkövetkező két hétben kell döntenie a két klubnak.