Vágólapra másolva!
A Manchester United vezetői már Olaszországban intézik a Juventus védőjének leigazolásával kapcsolatos ügyeket. Lilian Thuram megszerzése kétségessé teszi Rio Ferdinand érkezését, mert a Leeds United angol csillagáért 30 milliót kellene fizetni, 11-gyel többet, mint a francia védőért.

Az már hetek óta nyilvánvaló volt, hogy az angol szuperklub meg akarja szerezni a Juventus francia világ- és Európa bajnokát, Lilian Thuramot, s úgy tűnik, az üzlet meg is valósul. A MU illetékesei ugyanis Olaszországba utaztak, hogy véglegesítsék a 19 millió fontos átigazolást. A hírek szerint a védő 3,2 milliót keresne évente.

manutd.comhttp://www.manutd.com/

A MU hamarosan már a Nike támogatottja lesz, s mivel a sportszergyártó cég a világbajnok brazil válogatottal is szerződésben áll, így dél-amerikai sztár feltünése is várható az Old Traffordon. Az utóbbi napokban Ronaldinhót (Paris SG) és Cafút (AS Roma) hozták hírbe Sir Alex Ferguson együttesével, de ennek legalább a fele kacsa, hiszen a brazil válogatott csapatkapitánya jobb oldali játékos, és ilyenből Manchesterben parádés túlkínálat van: a hátsó sorban Gary Neville, előtte pedig David Beckham játszik. Ronaldinho beilleszkedése is elég nehezen képzelhető el Scholes vagy Verón "eltávolítása" nélkül.

A manchesteri sztáregyesület ugyanakkor hivatalosan is bejelentette, hogy Laurent Blanc újabb egyéves szerződést írt alá velük. "Nagyon boldog vagyok" - mondta Sir Alex. "Laurent a világbajnokság miatt csak most ért rá aláírni, és ez ugyan csak formaság volt, mégis nagyon örülök, hogy megtörtént."

A 37 éves hátvéd hasonlóan nyilatkozott: "Alig várom, hogy kezdődjön a szezon."