Vágólapra másolva!
Tovább gyűrűzik az Effenberg-botrány Németországban. A középpályás legutóbb egy német magazinban nyilatkozott becsmérlően a munkanélküliekről, ezúttal viszont ő került a pletykák kereszttüzébe, miután kiderült: elvált feleségétől, és összeszűrte a levet egykori csapattársa, Thomas Strunz nejével.

A német Playboy-interjú kapcsán kirobbantott botrány idején az egész világ felkapta a fejét Stefan Effenberg nyilatkozatára. A Bayern München német középpályásáról ekkor már elterjedtek a hírek, nemcsak szerződése lejárta miatt kell elhagynia a bajor együttest, hanem felesége, az erőskezű Martina kijelentései miatt is. A "papucsférj" szerepében tetszelgő Stefant ugyanis dróton rángatta felesége, aki egyben a menedzsere is volt. A német klasszis ehhez képest meglepő kijelentéssel rukkolt elő a Bild címlapján: "Tönkrement a házasságom!"

Azt mindenki tudta, hogy Effenbergék keresztül-kasul bejárták Európát, Manchestertől Isztambulig minden lehetőséget megragadtak, hogy csapatot találjanak az öntörvényű játékosnak. Effe azonban nemhogy csapatot nem talált, feleségét is elveszítette. "Elváltuk, igen. A feleségem a gyerekekkel már el is repült Floridába" - nyilatkozta a labdarúgó, akinek házasságából három gyermek Nastassia (16 éves), Noel-Etienne (12) és Ann-Kathrin (5) született. A pár utoljára május negyedikén mutatkozott nyilvánosan, amikor a német labdarúgó-bajnokság befejeződése után együtt ünnepeltek egy müncheni diszkóban.

Persze, a válás még nem osztaná meg annyira a közvéleményt. Effenberg új választottja azonban igen: a 36 esztendős Claudia ugyanis nem más, mint a játékos egykori csapattársának, Thomas Strunznak a felesége. "Az egész kapcsolat még nagyon friss, de a szerelem elől nem tudunk elmenekülni. Remélem, az emberek megértik ezt" – mondta Effenberg, aki igazi Casanovaként csapott le az egykori modellre. Strunz nem nyilatkozott, úgy véli, nem kell kiteregetni a szennyest. A bulvárlap azért azt megírta, hogy a pár 15 hónapja fogadott örök hűséget egymásnak, s hogy Düsseldorfban éltek két gyermekükkel, a hároméves Luciával és a másféléves Thommyval.

Pincési László

Korábban:

Fórum:

Ki a lexebb focista?