Elképesztően leleményes volt a 82 éves bácsi, aki mindenáron nézni akarta a foci-vb-t - kép

fbl TOPSHOTS Horizontal JOY FOOTBALL QUARTER-FINAL WORLD CUP RAISED FIST
Messi egy lépésre a vb-döntőtől
Vágólapra másolva!
Az argentin Carlos Bejarnak nincsen pénze televízióra, de nagyon szerette volna megnézni a kedvencei világbajnoki meccseit, ezért egyedi megoldáshoz folyamodott.
Vágólapra másolva!

A csoportmeccseket egy helyi bárban nézte meg a 82 éves férfi, ám a folyamatos zaj és a többiek kiáltozásai miatt megelégelte ezt a lehetőséget, és más módszerre kényszerült. Bejar úgy döntött, egy székkel és egy üveg vízzel leül egy tévéket is árusító kirakat elé, és ott követi végig követi az Albiceleste katari menetelését az egyenes kieséses szakaszban.

„Megmondtam a fiamnak, hogy azok előtt a tévék előtt szeretném nézni a meccseket, és

– nyilatkozta az egész életében ruhaüzletben dolgozó, és korábban kosárlabdázásban bajnoki címet szerző Bejar. – Óriási az a tévé és nagyon jól szórakozom!"

Bejar elmondta, hogy az 1978-as és az 1986-os világbajnoki címet is végigkövette, ahogy a többi tornát is, és a Copa América siker után bízik benne, hogy újabb trófeának örülhet. Hozzátette,

a Horvátország elleni elődöntőt rendőrök társaságában nézte, és együtt szurkolt a hatóság embereivel.

Így, hogy ott sikert aratott az argentin válogatott, vasárnap is ugyanabban a felszerelésben és ugyanazzal a társasággal szeretné követni a döntőt, hátha a hagyomány megtartása segít megszerezni a hazája harmadik vb-címét.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!