Messi: Alig várjuk, hogy Argentínába érjünk

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Döntő, finálé, díjátadó, Argentína, Franciaország, Argentína világbajnok, 2022.12.18.
Lionel Messi felért a csúcsra
Vágólapra másolva!
Az argentin válogatott kapitánya, Lionel Messi pályafutása során először nyer világbajnoki címet, így érthető módon meghatódva, elégedetten nyilatkozott.
Vágólapra másolva!

Miután Argentína legyőzte Franciaországot a katari vb-döntőben, Lionel Messi a trófeával a kezében nyilatkozott, immáron világbajnokként.

"Azért alkották meg, hogy csodáljuk, de látjátok, most itt van a kezemben. Nézzétek, milyen gyönyörű. Sokat szenvedtünk érte, de most már a miénk. Alig várjuk, hogy Argentínába érjünk, és átéljük az otthoni ünneplést! Őrület, milyen meccsen lettünk világbajnokok" – fogalmazott Messi, aki elárulta, hogy Argentínába szeretne utazni, hogy honfitársaival ünnepeljen.

Lionel Messi felért a csúcsra Forrás: Getty Images/Marc Atkins

A hétszeres aranylabdás klasszis vélhetően az utolsó világbajnokságán szerepelt, ám a döntő után ejtett néhány szót a jövőjéről, és kijelentette, hogy nem vonul vissza a válogatottól.

Most nincs más hátra, mint ünnepelni. Élvezem, hogy a válogatottban lehetek, ezért szeretnék még néhány meccset játszani világbajnokként. Ez a cím hiányzott csak, de most már itt van" - mondta Messi, akit a torna legjobb játékosának választottak.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.