Vágólapra másolva!
Április 9-én megszületett Viswanathan Anand fia, aki az Akhil keresztnevet kapta. A sakkvilágbajnok tizenöt éve vette feleségül Arunát, a lakodalom három napig tartott, kétezren ünnepelték az ifjú párt.

A legnagyobb titokban tartották, hogy a sakkozás 15. világbajnoka, Viswanathan Anand apai örömök elé néz. Az indiai sajtó is csak jelentős késéssel közölte az örömhírt, hogy megszületett a trónörökös, Akhil Anand.

A világbajnok felesége, Aruna a menedzseri feladatokat is ellátta Vishy mellett, minden versenyére elkísérte. Akhil érkezésével egy kicsit átalakul Vishyék élete. A boldog apa bevallotta, hogy sok mindent meg kell tanulnia, de élvezni fogja a gyermek és Aruna körüli gondoskodást, mert oly régen vártak a boldog pillanatra.

A pár 1996 júliusában házasodott össze, Anand szülővárosában, Chennaiban igazi népünnepély volt a lakodalom, kétezer meghívott három napig ünnepelt.

Aruna életében akkor utazott először külföldre, amikor elkísérte Anandot a dortmundi tornára, a színház utolsó sorából figyelt, a játszmák menetét nem igazán értette, csak nagyon izgult férje sikeréért.