Vágólapra másolva!
Az IBF és a WBO nehézsúlyú világbajnokát nem nyűgözte David Haye három menetben aratott győzelme Audley Harrison felett. Vlagyimir Klicsko szerint az őt és testvérét rendszeresen pocskondiázó brit bokszoló túlment minden morális határon, ám a ringben meg fog fizetni ezért. 

"Megnéztem a meccset és két ijedt nyulat láttam abban a három menetben" - idézte a fiatalabb Klicsko fivért a Profiboksz.hu. "Még egy brit bajnoki meccs színvonalát sem érte el, inkább egy utcai kakaskodásra hasonlított. Haye Nyikolaj Valujev elleni mérkőzését juttatta eszembe, amikor gyáva nyúlként ugrált körbe-körbe, próbálta legyorsulni ellenfelét és remélte, hogy valamelyik találata hátha beakad.

Folyton arról dumál, hogy mennyire izgalmas bunyós, de ha meg is egyezünk egy mérkőzésben, nem vagyok benne biztos, hogy meg fog jelenni. És most egy rajongó szemszögéből beszélek, nem pedig egy olyan emberéből, aki a szart is ki akarja verni belőle. Unom már ezt a sok hülyeséget és hazugságot, amiket összehordanak arról, hogy a szerződés nem megfelelő. Egyszer már ígéretet tett rá, hogy összecsap velünk, aztán a Chelsea-stadiont is megígérte, de az emberek elfelejtették ezt. Állítólag júniusban kiállunk egymás ellen, de egyelőre még semmit nem kaptunk tőlük erről.

Mi kellünk David Haye-nek, a mi nevünket meglovagolva építi a hírnevét. Ez a szöveg, hogy letépi a fejünket, már minden morális és sportszerűségi határon túlment. Majd meglátjuk, kinek a feje lesz letépve és ki lesz kiherélve, ha végre egy szorítóban leszünk."