Vágólapra másolva!
Katasztrofális teljesítményt nyújtva, három menetben maradt alul David Haye-jel szemben a korábbi amatőr kiválóság, Audley Harrison. A 39 éves bunyós teljesítményét a brit ökölvívás jónevű képviselői is kritikán alulinak minősítik.

"Ha Audley szemszögéből nézzük a dolgokat, nála volt a magassági előny, ő a fordított alapállású, ő a nagyobb, mégsem okozott semmi fejfájást Davidnek" - mondta a korábbi négyszeres profi világbajnok Ricky Hatton. "Nem akarok belerúgni Audley-ba, hiszen már így is eléggé padlón van, de ő is megmondta, hogy megkapta ezt az esélyt, pedig nem úgy nézett ki, hogy ez el fog jönni a számára. Egy kisebb ember volt előtte, ilyenkor pedig egyeneseket kell ütni, megpróbálni átfúrni, hogy rátegye a hátsó kezes ütést. Lehetsz laza a meccsen, de azért mutatni kell valamit az ellenfélnek, ami problémákat okoz neki. Nyúzni kellett volna Davidet mindig, mikor előretört, de ő meg sem próbálta."

"Harrison nem ment bele a dolgokba és nem próbálkozott semmivel. Ennél rosszabbat el sem tudok képzelni, főleg, mikor valaki a sportág legnagyobb kincséért harcol, a nehézsúlyú világbajnokságért" - tett rá egy lapáttal a mindeddig veretlen Derek Chisora, aki decemberben Vlagyimir Klicskóval néz szembe három vb-címért. "Soha többé nem mutatnám a képem az utcán, ha így bunyóznék, mint ahogy ő. Szánalmas volt. A legjobb dolog, amit Harrison tehet a hazájáért, és magáért, hogy elhúz ebből az országból. Nevetségessé tette a brit nehézsúlyú ökölvívást világszerte."


"Halálra volt rémülve. Harrisonnak vége, vegyen egy jegyet - de nehogy retúrt - Ausztráliába és ezután a produktum után többet vissza ne jöjjön" - véli Carl Froch, a WBC nagyközépsúlyú bajnoka. "A meccs előtt egyfolytában dumált, csinálta a felhajtást, aztán bement a ringbe és megszégyenítette saját magát."