Vágólapra másolva!
A korábbi nehézsúlyú világbajnok Lennox Lewis szerint a Klicsko testvéreknek végre engedniük kell követeléseikből és meg kell állapodniuk a brit világbajnokkal.

"Davidnak igaza van, mikor azt mondja, hogy a Klicskók számára nincs más alternatíva rajta kívül. A rajongók vissza szeretnék kapni a régi időket, elegük van az edzetlen, túlsúlyos kihívókból. Klicskóék kétség kívül a legjobbak jelenleg, de szükségük van Haye-re, hogy minden kételyt eloszlassanak" - nyilatkozta a napokban Lewis.

"David mindkettőt le tudja győzni, mindkettő veszített már és hogy újra megtörténjen ez, ahhoz mindössze egy olyan különleges ütésre van szükség, mint Hayemaker jobbkezese. De ő sem fog aprópénzért ringbe lépni" - fejtegette Lewis.

Klicskóék ötven-ötven százalékot akarnak a bevételekből és a brit televíziós közvetítésekből, míg Haye legutóbb hatvan százalékot követelt az összbevételből.

Lewis szerint előbb-utóbb összejön majd a meccs: "Davidnak meg kell adni, amit kér. Szerintem Klicskóék végül le fognak ülni vele, mivel nagy szükségük van erre a mérkőzésre. A testvérek legutóbbi meccsei borzalmasak voltak, amikkel világszerte veszítettek az eddig kivívott tiszteletükből."

www.profiboksz.hu