Vágólapra másolva!
Immár teljesen biztos, hogy Vitalij Klicsko, a Boksz Világtanács (WBC) ukrán nehézsúlyú bajnoka legközelebb az angol Danny Williams ellen védheti meg címét.

A végleges megállapodásról a két öklöző menedzsmentje adott tájékoztatást, hozzátéve, hogy az összecsapásra az eredeti tervnek megfelelően december 11-én kerül sor, ám nem New Yorkban, hanem a Las Vegas-i Mandalay Bay Casinóban.

Ahogy az a profi címmérkőzések előtt lenni szokott, természetesen ezúttal is megkezdődött a "verbális háború" a két fél között. "Vitalij nagyot hibázott, amikor elfogadta a kihívásomat. Tysont már kiütöttem, és kiütöm majd őt is" - mondta hatalmas önbizalommal Williams, aki - óriási meglepetésre - július 30-án legyőzte az amerikai legendát. "Ideje, hogy visszakerüljön a nehézsúlyú világbajnoki cím Angliába" - tette hozzá.

"Decemberben ismét bebizonyítom, hogy én vagyok a legjobb a világon. Danny Williams egyszer valóban sokkolta a világot, de ezt nem ismétli meg újra" - érkezett rögtön a hasonlóan elszánt válasz az idősebbik Klicsko fivértől, aki április 24-én a dél-afrikai Corrie Sanders kiütésével szerezte meg a WBC világbajnoki övét.