Vágólapra másolva!
Miután a magyar férfi kézilabda-válogatott hihetetlen izgalmakat hozó mérkőzésen kiharcolta az olimpiai kvótát, óriási ünneplés vette kezdetét a tatabányai csarnokban. A meccs után a Soho Party zenekar legendás dalát énekelte együtt a csapat a drukkerekkel.

A magyar férfi kézilabda-válogatott a tatabányai olimpiai selejtezőn vasárnap este legyőzte Portugáliát, így kijutott a párizsi ötkarikás játékokra. A kéziválogatottnak tizenkét év után jött össze újra ez a bravúrra, így nem csoda, hogy hatalmas volt az öröm a meccs után. 

A szurkolókkal együtt ünnepelték az olimpiai kijutást a magyar kéziválogatott hősei
Fotó: Bodnár Boglárka

Bodó ellopta a show-t az olimpiai kijutás után

A válogatott tagjai a közönséggel együtt önfeledten énekelték a Soho Party legendás slágerét, Az éjjel soha nem érhet véget című dalt, amelyet a fociválogatott 2016-os Eb-kijutás óta rendszeresen énekelnek a szurkolók. Majd Bodó Richárd elkérte a mikrofont a válogatott legfiatalabb tagjától, Imre Bencétől, akit a meccs emberének választottak. A Pick Szeged játékosa ezt követően beatboxoni kezdett a pálya közepén, amivel hatalmas show-t csinált az olimpiai kijutás után.