Szívszorító üzenet írtak az eltűnt Madeleine McCann szülei

madeleine mccann
Fotó: Twitter
Vágólapra másolva!
Madeleine McCann 2003. május 12-én született, négy évesen tűnt el egy apartmanból a portugáliai Praia da Luzban. Szülei még mindig reménykednek abban, hogy Madeleine egyszer előkerül, 21. születésnapja alkalmából egy szomorú üzenettel jelentkeztek.
Vágólapra másolva!

Madeleine McCann szülei szívszorító üzenetet osztottak meg lányuk 21. születésnapja alkalmából a Find Maddie Campaign Facebook-oldalon.

Boldog 21. születésnapot, Madeleine! Még mindig nincs meg. Még mindig hiányzik. Még mindig keressük

- írta Kate és Gerry McCann a bejegyzésükben, amihez egy fotót is mellékeltek a kislányról. Valószínűleg ez volt az utolsó kép, ami az eltűnése előtt készült róla.

A szöveg alatt a remény szó látható, nem véletlenül, ugyanis világszerte rengetegen adakoznak azért, hogy a család folytathassa Madeleine keresését. A hónap elején a szülők egy megrendítő üzenetet tettek ki az oldalukta. 

17 éve már, hogy Madeleine-t elvették tőlünk

"Még kimondani is nehéz ezt a számot anélkül, hogy hitetlenkedve ráznánk a fejünket. Bár sok szempontból szerencsések vagyunk, és viszonylag normális életet élhetünk, de a bizonytalanság még mindig nagyon nyugtalanító. A hiánya pedig még mindig fáj" - írták.

Nemrég megemlékezést tartottak, ahova a szülők nem mentek el. Valószínűleg azért, mert ott volt a lengyel nő is, aki azt állítja, hogy ő Madeleine. A rendőrök állítják, a kislányt meggyilkolták. Nemrég újabb döbbenetes részletek derültek ki az ügyben