Vágólapra másolva!
Szívós Márton, az EPS-Honvéd vízilabdacsapatának az edzője nem volt elégedett játékosai teljesítményével a Szegedi VE elleni bajnoki találkozón. A 42 éves edzőnél a második negyed végén szakadt el a cérna, ekkor kikért egy időt és kőkeményen leteremtette játékosait, akiknek a Csupasz pisztoly című nagy sikerű filmből idézett.

„Gyerekek b*szd meg, ez nem a Csupasz pisztoly! Olyanok vagytok, azt csináljátok. »Menjünk, harapjunk valamit«, ezt így nem lehet, hát nem lehet így játszani! Van egy szint, amit elértetek, tartani kell magatok hozzá! Tudjátok, hogy mi a tétje a meccsnek? Kezdjetek el odafigyelni!" – hallható az M4 Sport videójában Szívós Márton mondandója, néhány további kötőszóval színezve.

Szívós Márton nem volt elégedett játékosai hozzáállásával Forrás: M4 Sport

Szívós Márton az 1988-as Csupasz pisztoly című film legendás jelenetéből idézett, amikor Frank és Ed Nordberg kórházi ágyánál próbálnak lelket önteni az áldozat feleségébe, és azt mondják hogy „egy nyugodt percük sem lesz, amíg a gaztevő rács mögé nem kerül". Ezt követően pedig mosolyogva elhangzik a mondat: "És most harapjunk valamit."

A találkozót végül a Honvéd nyerte 9-7-re, így könnyen lehet, hogy Szívós Mártonnak ezzel az időkéréssel sikerült felráznia a játékosait.