Bűncselekmény áldozata lett a magyar-izlandi kézimeccs egyik szereplője

SIPOS Adrián; ILIC Zoran Férfi kézilabda-vb - Magyarország-Izland meccs
Kristianstad, 2023. január 14. Gisli Thorgeir Kristjansson, az izlandi (k), valamint Sipos Adrián (b) és Ilics Zoran, a magyar válogatott játékosai a férfi kézilabda olimpiai kvalifikációs világbajnokság második fordulójában, a D csoportban játszott Magyarország - Izland mérkőzésen a svédországi Kristianstadban 2023. január 14-én. A magyar válogatott 30-28-ra győzött. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A Flensburg férfi kézilabdacsapata fényképészének, Ingrid Anderson-Jensennek a Magyarország-Izland világbajnoki meccset követően lopták el a felszereléseit a Kristianstad Aréna parkolójában lévő autójából.

A német férfi a közösségi médiában osztotta meg a történetét, miszerint amíg öt percre őrizetlenül hagyta a kocsiját a csarnok (védett) parkolójában, bűncselekmény áldozata lett.

Így közölte a lopást Anderson-Jensen Forrás: instagram.com/nordlyset72

– írta Anderson-Jensen, aki szemtanúk segítségét kérte és arra figyelmeztette a követőit, hogy ne kerüljenek hasonló helyzetbe. – Mindenen volt biztosítás, ami remélhetőleg segíteni fog, de előbb fel szeretnék ébredni ebből a rémálomból.

legfontosabb viszont az, hogy nem ütöttek meg" – írja a férfi, aki le is fényképezte azokat az ellopott felszereléseit, amiket keres.

Ezeket a holmijait lopták el Forrás: instagram.com/nordlyset72