Vágólapra másolva!
A Telekom Veszprém hazai pályán 36-29-re legyőzte az ukrán Motor Zaporozzsija csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének csütörtök esti mérkőzésén. A találkozó után a főszereplők értékelték a látottakat.

"Nagyon elégedett vagyok a győzelemmel, nagyon különbözött ez a meccs az egy héttel korábbitól.

- értékelt Momir Ilic a Veszprém vezetőedzője az ukránok elleni magabiztos sikert követően.

Momir Ilic szerint ezúttal egy teljesen másik Veszprémet láthattunk a pályán, mint egy hete Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az elmúlt két meccsen elszenvedett vereségeink után örülök, hogy ismét nyerni tudtunk.

Ez a Bajnokok Ligája, itt csak százszázalékos teljesítménnyel lehet meccset nyerni.

Nagyon nehéz csoportba kerültünk ebben a szezonban, bárki legyőzhet bárkit. Jól működött a játékunk, jó lelkiállapotban, sokat futva eredményesen tudtunk játszani" - mondta a mind a kilenc helyzetét gólra váltó Gasper Marguc, az Építők jobbszélsője.

"A Veszprém a jobb csapat, jobb képességű játékosokkal, ez most kijött. A nagyon nagy viszaesés nem fért bele, amit az első félidőben elkövettünk. A játékunk ezúttal gyengébb volt, nagyon sok ziccert kihagytunk, ha ezeket belőjük, akkor jobban zárhattuk volna a találkozót. Az ellenfél könnyed gólokat szerzett a hibáinkól, ami sorsdöntő volt" - mondta Gintaras Savukynas, a Motor vezetőedzője.

Barís Pukhouski, a Motor világklasszis irányító-átlövője így értékelte a találkozót:

A szünet után megpróbáltunk harcolni egészen a végéig, de ötgólos hátrányból nagyon nehéz visszajönni. Jó volt ma a Veszprém, de nem ezt a meccset kellett megnyernünk."