Újabb nagyágyú hagyja ott a Győri ETO-t

Nora Mörk, kézilabda
Nora Mörk 13 góllal vette ki a részét a Győri Audi ETO KC győzelméből
Vágólapra másolva!
Az idény végén távozik a Győri Audi ETO KC-től Nora Mörk – értesült a norvég TV2. A csatorna úgy tudja, a 27 éves norvég játékos a román CSM Bucurestihez vagy az orosz Rosztov Donhoz igazolhat. 

Nehéz hetük van a győrieknek: nem sokkal azután, hogy a holland irányító, Nycke Groot bejelentette, nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését a Győri Audi ETO kézilabdacsapatánál, most a norvég jobbátlövő döntött úgy, hogy nem marad Magyarországon.

A norvég tévécsatorna szakértője szerint Mörk Európa legjobb négy csapata közül bármelyikhez szerződhet, de nagy valószínűséggel olyan klubot fog választani, mely esélyes a Bajnokok Ligája-győzelemre.

Nora Mörk alapember Győrben Forrás: MTI/Krizsán Csaba

A Nemzeti Sport közben arról ír, hogy a L'Équipe francia sportnapilap a Bucuresti-et nevezi meg Mörk lehetséges következő klubjaként, és amennyiben a játékos a románok mellett dönt, éppen Bukarestből érkezhet az utódja az ugyancsak norvég Amanda Kurtovic személyében. A Rosztov-Don szintén képben van – az orosz együttessel kapcsolatban megjegyzik, hogy éppen az az Ambros Martín irányítja, aki nagyszerűen dolgozott együtt Mörkkel a Győrnél.

Nora Mörk egy évvel ezelőtt esett át műtéten keresztszalag-szakadás miatt, majd tavaly októberben ismét megoperálták. Akkor féléves kihagyásra számított, keserűen számolt be a vele történtekről.