Vágólapra másolva!
A Fotex Rt. öt esztendőn át évi háromszázmillió forintot ajánl az FTC Labdarúgó és Sport Kft.-nek a labdarúgócsapat hazai bajnoki mérkőzéseinek közvetítési jogaiért.

Egyezség még nem született, mivel a közvetítési jogokkal kapcsolatos bonyolult jogi helyzet miatt számos tényezőt figyelembe kell venni a szerződés aláírása előtt. Az egyeztetés részeként a Fotex Rt. elnöke, Várszegi Gábor és Demján Sándor, a Magyar Labdarúgó Liga elnöke is tárgyalóasztalhoz ült már.

A Sport1 közvetítheti a Szuperkupa-döntőt/sport/magyarfoci/20020710asport1.htmlAndone is a Ferencvárosé/sport/magyarfoci/20020710andone.htmlHajrá Fradi!http://forum.origo.hu/forum/forumServlet?act=show&fid=26900

A Ferencváros az ajánlat révén komoly lehetőségekhez jutna, hiszen nem csupán anyagi forrásai növekednének, de azt is elérhetné, hogy a hazai bajnoki mérkőzéseit a tavasszal indult Fradi TV közvetíthesse.

Az elképzelések szerint a Fradi TV a Manchester United televíziójának mintáját is figyelembe véve olyan közvetítéseket sugározna, mely a mérkőzések környezetében számos újítás révén, több információt lenne képes megosztani a szurkolókkal. A tervek szerint olyan új koncepciójú labdarúgó-közvetítést láthatnának a nézők, amelyre sajátos helyzete miatt csak egy klubtelevíziónak nyílhat lehetősége.