Vágólapra másolva!
Az élvonalbeli csapatok közül elsőként a Ferencváros kezdte meg a felkészülést a következő idényre. Garami József vezetőedző csütörtökön délután kétkapus játékkal hangolta a zöld-fehér legénységet az elkövetkező alapozó időszakra. A keretből a külföldön tartózkodó Szűcs Lajos hétfőig kapott halasztást, akárcsak a jogilag ismét a Fradi játékosának tekinthető Hrutka János, aki nászúton van.

Részt vett viszont már a tréningen a Győrből igazolt Károlyi, ő 2005-ig kötelezte el magát az Üllői útra, valamint az elmúlt szezonban kölcsönben Celldömölkön futballozó Somorjai is. Rajtuk kívül több idegen arcot is felfedezhettek a gyakorláson a ferencvárosi szurkolók, hiszen a zöldek szakmai stábja tíz napon keresztül tesztel három jugoszláv és egy szlovén, de Ausztráliában szerepelt labdarúgót.

A Ferencváros a bajnokság mellett az UEFA-kupa selejtezőjére is készül, utóbbiban egyébként a zöld-fehérek kiemeltek, amiben viszont mindenki egyetért az Üllői úton, legalább négy-öt minőségi futballistát kell igazolni, amennyiben a nemzetközi porondon és az NB I-ben is a klub hírnevéhez méltóan akarnak szerepelni.

Bánki József

Ajánlat:

A Borsodi Liga végeredménye, góllövőlista

Korábban:

Grúz gólkirály az Üllői úton

Fórum:

Hová jut a magyar foci?