Vágólapra másolva!
A brazil a tévékamerák kereszttüzében folytatta a pályán megkezdett harcot, gúnyosan megpaskolva éppen interjút adó vetélytársát.

Felipe Massa a Szingapúri Nagydíj időmérőjén történt incidens után, amelyben szerinte Lewis Hamilton "már megint nem használta az eszét", a versenyen is összetűzésbe keveredett a McLaren versenyzőjével. A 12. körben Hamilton épp előzni próbálta őt, de rosszul mérte fel a távolságot, és kanyarodás közben összeütközött vele, kilyukasztva a Ferrari jobb hátsó kerekét.

Mivel lassan kellett visszaevickélnie a bokszba, Massa átmenetileg a 20. helyre került, míg Hamilton annak ellenére is csak a 17. helyig csúszott le, hogy az autójáról letört az első vezetőszárny, és röviddel később áthajtásos büntetéssel sújtották.

A szombati eset miatt már felpaprikázott Massa a verseny után arra panaszkodott, hogy hiába próbált beszélni Hamiltonnal, nem hallgatott rá, ezért az édesapjának kellene megdorgálnia. Aztán, amikor a brit éppen a BBC-nek adott interjút, odament hozzá, és gúnyosan vállon veregette, odavetve neki: "Szép volt!" Az epizódot értelemszerűen a kamerák is rögzítették. A BBC szerint Hamilton ráförmedt Massára, hogy "soha többet ne érj hozzám!", és nem is volt hajlandó több nyilatkozatot adni az este.

Massát állítólag külön felbosszantotta, hogy a verseny után, amikor kiszálltak az autójukból, váltani akart néhány szót Hamiltonnal, aki azonban szó nélkül faképnél hagyta.