Vágólapra másolva!
Korábbi kijelentésével ellentétben Carlos Alberto Parreira, a címvédő brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya abban az esetben elgondolkodna a folytatásról, ha csapata megnyerné a június 9-én kezdődő németországi világbajnokságot.
Vágólapra másolva!

A szakvezető korábban még úgy nyilatkozott, hogy mindenképpen megválik a poszttól a vb után, ám egy helyi újságnak adott legújabb interjújában már nem zárkózott el a további munkától a nemzeti tizenegy mellett.

"Természetesen csak akkor lehet erről szó, ha nyerünk Németországban. Még soha nem láttam Brazíliában olyan edzőt, aki egy vesztes vb után a kispadon maradt volna" - mondta Parreira, de hangsúlyozta, hogy az aranyérem esetleges megszerzése után is mindenképpen gondolkodnia kell még.

A szakember, aki pályafutása során összesen 111 meccsen ült a brazil válogatott kispadján, 1994-ben már világbajnoki címig vezette az együttest.

Brazília a svájci FC Luzern ellen vívja utolsó előtti felkészülési mérkőzését, a dél-amerikai csapat, amely május 22-től a svájci Weggisben edzőtáborozik, Bázelben csap össze a luzerniekkel.

A vb-n június 13-án Horvátország ellen bemutatkozó együttes utolsó felkészülési mérkőzését Genovában, Új-Zéland legjobbjai ellen játssza.