Élményeket gyűjts, ne tárgyakat! (X)

Vágólapra másolva!
Megalakult Magyarország első élményajándék áruháza a NagyNap.hu.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Mindannyiunk számára fontosak az ünnepnapok, melyek megtörik a hétköznapok monotóniáját. Ezeket a napokat emlékezetessé szeretnénk tenni, ezért is alakult ki az ajándékozás szokása. De ki ne élte volna már át azt az érzést, amikor ott áll tanácstalanul a neves dátum előtt: "Milyen ajándékot vegyek?" A NagyNap egy új és páratlan megoldást kínál a gyakori ajándékvásárlási dilemmákra. Adjon élményt ajándékba!

A NagyNap.hu közelebb hozza az élmények átélésének lehetőségét mindenki számára, ezzel lehetőséget teremt arra, hogy valóra váljanak a régi vágyak.

"Nagy nap ez a mai" szoktuk mondani különleges alkalmakkor. S ha az alkalom különleges, továbbá a személy különösen fontos, érdemes végig gondolni, hogy valami maradandót adjunk számára. Az ajándékozások egy részére igencsak jellemző a "csak essünk túl rajta" hozzáállás. Bizonyára sokan fel tudják idézni a Körmendi-Márkus-Haumann trió Három nővér paródiáját, mikor a születésnapos az érkező vendégektől vagy öt szamovárt is kap ajándékba. Ilyen esetekben az ajándékozó kevéssé akar tényleg örömet okozni, inkább csak az illendőség, a szokás okán ad valami általa értékesnek vélt tárgyat.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Tegyük a szívünkre a kezünket. Ha valami maradandót kéne felidéznünk, amire szívesen emlékszünk még évek távlatából is, az inkább egy walkman/nyakkendő/mikrohullámú sütő vagy pedig valamilyen kedves/izgalmas/különleges élmény? A NagyNap.hu filozófiája és szlogenje pont ezt ragadja meg: "Élményeket gyűjts, ne tárgyakat!" Nem nélkülöz egyfajta carpe diem hozzáállást. Ha évek múltán visszatekint valaki, belátja: az élmények maradandók, a tárgyak öncélúvá, feledhetővé, sőt gyakran feleslegessé is válnak.

Ezzel szemben a NagyNap.hu élményajándékai minden tekintetben kiállják az idő próbáját. Aki a kínálatban szereplő élmények valamelyikét adja ajándékba a szeretett személynek, az eleve azt sugallja a kiválasztott személynek, hogy figyel rá. Tudja, mi a hobbija, mi a különleges érdeklődési köre, mire vágyik már régóta. S a NagyNap.hu kínálati palettáján jobbnál jobb különlegességek sorakoznak, követhető, szisztematikus rendszerezésben:

Lóerők vonzásában
Minden, ami benzinnel megy! Superbike motorkerékpározás, gépkocsi vezetéstechnikai oktatás, quad kalandtúra, terepjáró túra.

Fent a magasban
Sárkányrepülés, hőlégballonozás, vitorlázó műrepülés, légiakrobatika, páros tandemugrás ejtőernyővel.

Testnek és léleknek
Szinte minden, ami a testet kényezteti és a lelket feltöltheti: day spa program, közös koktélkészítés profi mixerrel, látogatás egy rádióstúdióban, közös főzés egy sztárszakáccsal, exkluzív borkóstoló egy világhírű étterem családi termében profi sommelier segítségével.

Az élményajándékok jelentős része párok számára is igénybe vehető.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A NagyNap.hu élményajándékai kizárólag kipróbált, többszörösen tesztelt kivitelezőkkel valósulnak meg. Sok esetben egy-egy országosan ismert személy közreműködésével, akinek már a neve is önmagában garancia: a Gál Helga, Bessenyei Péter, Béres Alexandra vagy Zoób Kati részvételével megvalósuló programok magukban hordozzák a kérlelhetetlenül magas minőséget. Azonban a NagyNap.hu a sztár közreműködőket nem tartalmazó programjait is a legkipróbáltabb, s a maguk területén kiemelkedő minőséget nyújtó közreműködőkkel bonyolítja le.

Az ajándékot megvásárló egy elegáns, igényesen kivitelezett élményajándék dobozt ad át. Ebben található az élményajándék leírása és egy voucher, mellyel az élményajándék igénybe vehető. A megajándékozott a számára alkalmas időpontot kiválasztva jut hozzá az ajándékához. S természetesen legtöbb esetben az ajándékozó és ott lehet, fotókat készíthet, ad absurdum együtt izgulhat a megajándékozottal.

Ily módon, aki a NagyNap.hu élményajándékát adja ajándékba, többszörösen kap vissza pozitív energiákat a megajándékozott személytől.

Online rendelés, bővebb információ: NagyNap.hu.

(x) hirdetés