Fehérek pózolnak Chilében

Vágólapra másolva!
Most szombaton Santiago de Chilében kezdi idei világkörüli turnéját a Sensation White-partysorozat. A szervezők gondoskodtak arról, hogy a világ többi kontinensén is nyomon követhessék az eseményt az érdeklődők: élőben közvetítik az interneten a show-t.
Vágólapra másolva!

A rendezvényt exkluzív módon a party.[origo].hu oldalán lehet majd megnézni. Az interneten számos videó található a korábbi bulikról, de ez lesz az első alkalom, hogy a (dél-amerikai) partyt élő adásban láthatják az internetezők.

A tavasszal hazánkba is ellátogató Sensation White-sorozat chilei rendezvényét azért is érdemes nyomon követni a neten, mert ott egy különleges Spaceshow díszletei között várják a bulizókat. A széria holland szervezői elárulták, hogy hazánkba egy teljesen más típusú, de szintén nagyszabású koreográfiával készülnek.

A chilei Sensation White-ot most szombaton, március nyolcaidkán rendezik meg. A fellépők névsora illusztris: három hazai sztár-dj (Possitive, Morrison, Tweeter) után a rendezvény különleges Megamix műsora köszönti az éjfélt.

A mintegy húszperces speciális látvány- és hangorgia után a nemzetközi dance-szcéna nagyágyúi bombázzák további audítiv csemegékkel a közönséget. A svéd house-maffiózó, Sebastian Ingrosso (aki a hazai partyn is játszik majd), a holland trance-mágus, Armin Van Buuren és a brit house fenegyereke, az ex-Underworld-tag Darren Emerson lép föl.

A Sensation White 2000-ben indult útjára Hollandiából. Idén először valódi turnéra kel a megaparty: márciusban Chile, áprilisban Belgium, májusban Magyarország és Csehország, júniusban pedig Lettország és Oroszország kerül sorra.

Nálunk május harmadikán lesz átélhető a Budapest Sportarénában a nem mindennapi látványosság: csupa fehérbe öltözött táncoló egy hatalmas arénában. A hazai Sensation White-on Sebastian Ingrosso és Fedde Le Grand mellett Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg és Mauro Picotto gondoskodik a megfelelő hangulatról.

party.[origo].hu

Sensation White - Megamix (Németország, 2007 szilvesztere)