Blokkol az MTV

Vágólapra másolva!
A magyar Music Television új műsort indít, mely a magyar underground-hiphop bemutatását tűzte ki célnak. A Blokkban nem csak a szűken vett zenei szcénáról lesz szó, hanem a graffitiről, a breakről és minden egyébrőől, ami a sítlushoz tartozik.
Vágólapra másolva!

A műsor készítői nemcsak a hazai partykat látogatják majd meg, hanem küldenek egy-egy anyagot a nemzetközi eseményekről is

Ilyen lesz például berlini beatbox-világbajnokság, a braunschweigi Battle of the Year break-bajnokság, vagy akár az augusztusi csehországi Hiphop Kemp.

Az új műsor csütörtökönként éjféltől fog jelentkezni. A közeljövőben olyan témákat dolgoznak föl, mint a 2007-es It's Rite Hiphopgála, vagy a HipHop.hu Zenedíjak átadása, de mennek majd break-versenyre is.

A csatorna múlt év októberében indította el magyarországi adását. Sok dolgot megtartva a nemzetközi anyacég tematikájából, de saját gyártású műsorokkal is dúsítja programját.

Azok a szerencsések, akik már jó húsz évvel ezelőtt is hozzájutottak a zenetévé adásaihoz, azok emlékezhetnek a Yo! című műsorra, mely szintén a hiphopszcénát célozta meg. Igaz, ott legtöbbször éppen a legfelkapottabb előadók zenéit nyomták. A magyar műsor a tervek szerint tényleg a hazai undergroundra fókuszálna.

party.[origo].hu

Tupac-freestyle az MTV Yo!-ban