A bolygó hollandi a Palotában

Vágólapra másolva!
Lassan itt a nyár vége, legalábbis ezt jelzi az a tény, hogy közelednek a nyárzáró partyk - ennek persze van jó oldala is, rövid időn belül számos világsztárt lát vendégül kis hazánk - első körben a Palace záró következik, Sander Kleinenberg vendégszereplésével. A Housemusic.hu partyajánlója.
Vágólapra másolva!

Az augusztus 16-án rendezik meg a Summer Closing partyt, az estét a világhírű Renaissance kiadó neve fémjelzi. Ezen a napon Chriss Renaissance Hungary cédéjének turnéja a legendás siófoki klubba, a Palace-ba érkezik.

A kerthelyiségben, kellemes környezetben kap otthont a lemezbemutató turné, nem kisebb nemzetközi sztárral, mint Sander Kleinenberg. A világhírű holland dj és producer Chriss cédéjének bemutatójára érkezik újra Magyarországra. Mint a Renaissance kiadó egyik kiemelt művésze, zenéjével vélhetően ezúttal is mély nyomot fog hagyni a hazai partyarcokban.

Mellette a sziporkázó magyar producer- és dj-páros, Yvel & Tristan adja majd meg az alaphangulatot az éjszakához - ami így garantáltan hibátlan lesz. A Garden kiemelt fellépője természetesen Chriss lesz, aki a helyhez méltóan fejedelmi muzsikákkal kényezteti majd a táncolni vágyók füleit, szívét-lelkét, no és persze a lábait.

A Palace Arenájában mindeközben hasonló színvonalú zenei csemegét falatozhatunk Add2Basket, Kühl, Surprise valamint a klub rezidensei - Toto Jr. és Luxy előadásában. A szervezők italakciókkal és speciális Renaissance klubdekorációval próbálják még emlékezetesebbé tenni az estét.

Érdemes sietni is, hiszen a korán érkezők ajándékba kapják Chriss Renaissance Hungary mixcédéjét. Továbbá minden jegyhez ajándék belépő jár, mely az augusztus 19-ei, Palace-ban megrendezendő I Love Deep bulira is érvényes.

Jegyek elővételben háromezer forintért, míg a helyszínen ötszáz forintért drágábban válthatók. A részletes lineupért, illetve az elővételi helyek listájáért kattints tovább a Housemusic.hu cikkére!

Housemusic.hu

Paul van Dyk és Kleinenberg 2004-ben, a Sensation White-on