Szombattól beborul az ég a partyzóknak

Vágólapra másolva!
Tavaszi évadzáró partyját tartja a Cinetrip Sparty - Journeys by djuice sorozat a Rudas Fürdőben. A rendezvény kis pihenés után újult erővel tér vissza, hogy a hazai fürdőkultúrát népszerűsítse, ezúttal nyáron a Széchenyi-fürdőből.
Vágólapra másolva!

Ain't no sunshine, when she's gone, énekelte Bill Withers dalát Lynn Collins, Michael Jackson, a Temptations, Al Jarreau, Tom Jones, játszotta instrumentálban a Harlem Underground Band, és még annyian. A szezon hetedik rendezvényének zárószlogenjének választott dal visszhangzik majd a Rudasban a nyáron át - ugyanis az április 26-i buli lesz az aktuális sorozat utolsó partyja, legközelebb az ősszel rotyognak és színpompáznak újra a falak.

Az éjszakai party-fürdőzésre a Rudas szokásos négy helyszínén lesz lehetőség, hangulat és megmártózási-kedv szerint. Az uszodában a Fine Cut Bodies élő produkciója, Palotai, majd Marvin és Grasshop dj-duója szolgáltatja a hanghullámokat, az extra látványt - az önfeledt fürdőruhás partizók mellett - az Aquadance, a Fényeső és a Duotrixx performansza nyújtja.

A törökfürdő jellegéből adódóan a változatlanságot szimbolizálja: Kaszi és Jácint az ambient határait úsztatja körbe a hangfalakon, a lehetőség szerint forróból hideg medencébe vándorlás közjátéka pedig Amira és a fürdő hurijai hastánca lesz éjfélkor.

Aztán a két medence nélküli táncparkettet sem ússzuk meg szárazon. A fent említett előadók leginkább a Kabin-Disco Sanyi és Solid által irányított gyógyító hangkavalkádját tükrözik, de az aulában bootleg-foszlányokként is fel-felcsendülnek, Titusz, Waxman és Superman lemeztárából.

A vizuálmágia felelősei az Interspace Magic Factory (azaz a Kiégő Izzók és a Skylab), és a szervezők szerint nem kell elkeseredni, a nyáron is felbukkan majd a Cinetrip itt-ott, tessék figyelni a vizi- és űrbázisok környékét. Strandöltözéket, papucsot és törülköződ ne feledd, belépő kizárólag elővételben ötezer forintért a Merlinben.

party.[origo].hu