Magyar expornós a franciák kedvence

Vágólapra másolva!
Az exsportoló, pornósztárból kikupálódott Niki Belucci Nyugat-Európát is meghódítja. Hosszú turnézás után új rádióműsorral, valamint maxival és mixlemezzel rukkol elő.
Vágólapra másolva!

Nagy megtiszteltetésben részesült Niki Belucci, hazánk legismertebb női dj-je. Már eddig is rezidens mixkészítő volt Franciaország egyik neves dance-adójánál, a Radio FG-nél, a múlt héten, születésnapján pedig újabb örömhír érte.

Az eddigi kétheti rendszerességű, pénteki adás helyett áprilistól minden szombat este nyolctól az ő mixe szól a rádióban. Emellett a francia dj-átadón a legjobb női lemezlovas kategóriájában is jelölték.

Az igazi ajándék azonban az lesz, ha március 21-én megjelenik végre Get Up! című első nemzetközi kislemeze, bakelit- és digitális formátumban. A kislemezen Charles Salter hangja hallható, az első mixeket D.O.N.S. & DBN készítette, és hamarosan Antonyo és Karányi Dani, valamint a német Burnett & Cooper remixei is elkészülnek.

Niki Belucci gyerekként tornászkarrierre készült, az FTC színeiben, ám tizenöt évesen egy súlyos sérülés miatt, egy sor éremmel a háta mögött, abba kellett hagynia a versenyszerű sportolást. A vendéglátóipari középiskola elvégzése után kevés ideig szakmájában dolgozott, majd hamarosan a pornószakmában kamatoztatta képességeit.

Tizenkilenc évesen, hat hónapnyi színésznői pályafutás után a Pornó Oscar-díjkiosztón jelentette be, hogy a továbbiakban a dj-szakmában kamatoztatja tehetségét. Már ebben az időben is játszott kisebb klubokban, ám csak 2003 őszén debütált nyilvánosan is dj-ként.

Évente több mint százhatvan alkalommal lépett fel idehaza és a környező országokban, és 2006 óta külföldön is szerencsét próbált. Kétévnyi turnézás után szerződött le az Unlimited Soundshoz és a CLS-hez, melyeknél kiadta első maxiját.

party.[origo].hu

Niki Belucci: 1234