Expornósztár esküvő előtt

Vágólapra másolva!
Niki Belucci expornószínésznő egy ideje már topless-dj-ként keresi a kenyerét. Hétköznapjain kontinenseket szel át a fellépések között, és boldog kapcsolatban él dj Antonyóval, a pesti klubélet ismert figurájával. Sőt, jövő májusra már esküvőjüket tervezik: konkrétumok még nincsenek, de ruha már van. Párhuzamos interjú.
Vágólapra másolva!

Több helyen megjelent, hogy hamarosan házasságot kötsz dj Antonyóval. Mióta tart a románc?
- Már másfél éve. Tavaly decemberben jegyzett el, és valóban feleségül is vesz. Májusra tervezzük, de az előkészületeket megnehezíti, hogy mindketten nagyon sokat dolgozunk. Így bár ötleteink vannak, konkrétumokról nem tudok beszámolni, bár az esküvői ruhám már megvan.

Könnyíti vagy nehezíti a kapcsolatot az, hogy dj-k vagytok?
- Egyértelműen könnyíti. Szerintem más nem viselné el, hogy ennyit vagyok távol, szerencsére sokat játszom külföldön. Mostanában Németországban, Norvégiában, Cipruson, Görögországban, Mallorcán, Kolumbiában, Mexikóban, Moszkvában és Törökországban is megfordultam. Nagyon jó a kapcsolatunk, mert mind a ketten támogatjuk egymás ambícióit.

Még közös bulitok is volt a nyáron. Terveztek-e folytatást?
- Igen, az augusztusi Sex on the Beach buli nagyon jól sikerült a Hajógyári-szigeti Bed Beachen. Dumáltunk is már a folytatásról, de mint már mondtam, el vagyunk foglalva, úgyhogy nehezen jön össze.

Mondtad, hogy sokat játszol külföldön. A vetkőzős csajt keresik, vagy a profi dj-t?
- Nem mindenhol játszom félmeztelenül. Persze, tudom, hogy az olasz nevű topless-csajszi vonzza a külföldi közönséget, de a bulik színvonala nem ezen múlik. Hogy ki áll a dj-pult mögött, az körülbelül két percig érdekli az embereket, onnantól az számít, milyen partyt csinálsz. Egyébként olyan úton haladok, ahol egyre kevesebb a topless és egyre több a dj-zés.

Két évvel a nagylemez után megjelent a Kék hajnal single, amely az internetről tölthető le. Ez esetleg egy új album előszele?
- Nemrég írtam alá szerződést a CLS Recordsszal, és külföldi partnerekkel is folynak tárgyalások. Oroszországban (ahol szerfölött kapósak a topless dj-k - a szerző) például a napokban jelenik meg egy albumom, amin a Kék hajnal is rajta van.

Forrás: [origo]

A korábbi albumodon nem te voltál a zeneszerző. A Kék hajnal már teljesen a tied?
- Én nem zeneszerző vagyok, hanem dj. Mindazonáltal az 1234 című album dalainak írásában is részt vettem. Nekem fontos, hogy számaimat magaménak érezzem. Egyetlenegy hang sincs leütve, amíg nekem nem tetszik. A Kék hajnal alapjaiban Szántó Gábor és Hajdú Csaba, a Techtonic duó tagjai segédkeztek. Bogáth Emese énekli, aki korábban a Sugar and Spice énekesnője is volt, a szöveget pedig Rönky Fruzsina írta, ahogy a korábbi dalokét is.