Külföldön is imádják az expornós dj-t

Vágólapra másolva!
A többek között félmeztelenül játszott dj-szettjeiről elhíresült Niki Belucci új kiadóhoz szerződött, ráadásul két nemzetközi kislemeze és mixalbuma is meg fog jelenni az elkövetkező két évben.
Vágólapra másolva!

Niki nem csak a magyarország kiadóval kötött üzletet, a szerződésnek van egy nemzetközi vonatkozása is. A label segítségével sikerült elérni, hogy Nikinek nemzetközi, az egész világra vonatkozó lemezszerződése szülessen.

Nemzetközi kiadója a német Unlimited Sounds lesz, mely többek közt a jól ismert Dos Or Dia (Royal Gigolos), valamint a Kingdom Kome Cuts (Dave Armstrong, D.O.N.S., Jerry Ropero, John Dahlback, Seb Leger) anyalabelje is.

A szerződés értelmében Nikinek legalább két kislemeze és két mixalbuma fog megjelenni az elkövetkező két évben. Az első single már decemberben elérhető lesz digitálisan és bakelit formátumban is. A dal címe Get Up, és társproducere Jerry Ropero, valamint a jól ismert svéd dj, Axwell vokalistája Charles Salter.

A remixeket olyan producerek készítették, mint a D.O.N.S., Burnett&Cooper, Chris Keiser. Persze a hazai kollegák is dolgoztak a lemezre, például Niki férje, a hajógyári-szigeti partykomplexumból ismert Antonyo, valamint az eddig undergound-exportban jeleskedő Karányi Dani is.

Niki az első hazai mainstream-dj, aki ilyen szerződéshez jutott - állítja Niki Belucci új kiadója. Állítólag Belucci művésznő évek óta keményen dolgozik azon, hogy megismertesse magát a nemzetközi poronddal.

Ez irányú erőfeszítéseinek köszönhetően már 2008 nyaráig egyáltalán nincs szabad hétvégéje, bejárta már egész Európát, Dél-Amerikát, Indonéziát, Dél-Afrikát, havonta egyszer rezidense Cannes legelitebb klubjának, olyan illusztris társasággal, mint David Guetta, vagy Bob Sinclar.

Niki játszik

party.[origo].hu