Moby kész van az utolsó éjszakára

Vágólapra másolva!
Moby elárult néhány részletet a hatodik stúdióalbumáról, a Last Night-ról, amely március 10-én kerül majd a boltokba. Nem akármilyen vendégek szerepelnek a lemezen, például Dan Grech-Maguerat, Grandmaster Caz a Rappers Delight szerzője is.
Vágólapra másolva!

Moby Last Night című albuma majd csak jövő év márciusában jelenik, de a guru néhány részletet már most elárult a lemezről. A felvételek Moby manhattani otthonában készültek.

A Last Night-on tizenöt szám kapott helyet, amely között található olyan is, amit Dan Grech-Maguerat mixelt. A dj készített már átdolgozást a Radioheadnek és a Scissor Sistersnek is. A lemez különleges vendége még mc Grandmaster Caz, a Rappers Delight egyik írója, Sylvia a Kudu-ból, mc Aynzli.

Egyes információk szerint lassan kijön a nagylemez első single-je Everyday It's 1989 című számot fogja tartalmazni, és ez vezeti fel majd a teljes albumot, ami csak márciusban ér el a rajongókhoz.

"Sokkal több a dance-elem ezen a lemezen, mint az utóbbi albumaimon, lehet, hogy azért van, mert mostanában sokat játszottam partykon" - mondja Moby. "A kedvenc vendégelőadóm a rapper az I Love To Move In Here-ben. A neve Grandmaster Caz és a Rappers Delight egyik írója. 1975 óta rappel és nagyon örülök, hogy szerepel az albumon" - teszi hozzá a dj.

A magyar megjelenésről nincsenek egyelőre hírek, de egyes fórumokon azt mondják Moby meg is turnéztattja az új lemezt, és talán a világnak hozzánk közel eső részit sem hagyja ki.

party.[origo].hu