Pornósztárok karnyújtásnyira

Vágólapra másolva!
A második részéhez érkezett a Kaméleon Klub partysorozata, a Porn Star, ahol a felnőtt filmek sztárjai, amellett, hogy előadást tartanak, a szórakozók közé is keverednek.
Vágólapra másolva!

Persze a rendezvény korhatáros, de nem is arról szól, hogy gúvadt szemű rajongók bámulják az ugyancsak szórakozni próbáló sztárokat. Sőt, az előző rendezvénynél a szervezők felhívták a figyelmet, hogy a passzív nyálcsorgatók maradjanak ajtón kívül.

A külföldi recept ezek szerint bevált, hiszen máshol már bevett dolog az "ismert emberekkel bulizhatsz együtt" séma. Mint tudjuk, hazánk szülöttei igencsak elismertek a pornószakmában. Nem csoda, hogy sokakat bulizni lehet csábítani csak azzal: egy helyen táncolhat kedvenc színésznőjével.

A szeptemberi rendezvényen Stefania Bruni, a vörös démon Gloria, illetve a tv-sztár Crystal Queen mellett egyes beszámolók szerint a legnagyobb sikert a tavalyi Pornó Oscaron a legjobb amatőr színésznőnek választott Victoria Sweet és a szöszi tündér, Jasmine Gold közös műsora aratta.

A mostani estre Catwoman, Susan Pearl és Mya Dimond készül exkluzívnak szánt műsorral, de hogy ne csak a látvánnyal legyünk elfoglalva, Chucky és Szecsei mident meg fog tenni, hogy a zenei rész is rendben legyen.

party.[origo].hu