Pornósztárok partyban

Vágólapra másolva!
A hazai pornóipar igazi csillag a gazdaság egén. Nem is nagyon meglepő, hogy a szombatesti versenybe beszálló helyek közül az egyik Pornstar partyt hirdet.
Vágólapra másolva!

Partysorozatot indít a Kaméleon Klub szeptember 22-én. A hazai és nemzetközi pornószakma képviselői és rajongóik együtt bulizhatnak végig egy éjszakát - írják.

Mielőtt tinédzser hadak rohamoznának, a szervezők szigorúan felhívják a figyelmet az est korhatáros mivoltára. Ahogy ők fogalmaznak, a nyálukat csorgató passzív közönség is az ajtón kívül marad.

Sokszor hallhattuk már, hogy külföldön úgy hirdetnek partykat, hogy együtt bulizhatsz az éppen menő sztárokkal, és kik lennének erre a legalkalmasabbak, mint az osztatlan sikert (kis túlzással) maguknak tudható felnőtt filmek szereplői.

A zenét Chucky és Szecsei prezentálja, hiszen mégiscsak egy partyról van szó. A nagyszínpadon az est háziasszonya, (Magyarország első amatőr sztriptízbajnoka), Susan Pearl konferálja fel az est további fellépőit.

Aki jártas a csillagok között az tudhatja, hogy Stefania Bruni Olaszországban már elismert sztárnak számít, de ott lesz a vörös hajú meglepetésként emlegetett Gloria, illetve a tv-sztár Crystal Queen is.

Forrás: [origo]
Jasmine Gold

A kétértelműség látszatát elkerülve pontosan idéznénk: igazi csemegének ígérkezik a tavalyi Pornó Oszkáron a legjobb amatőr színésznőnek választott Victoria Sweet és a szöszi tündér, Jasmine Gold közös műsora is.

party.[origo].hu