Tavasz a Ninja Tune-nál: Amon Tobin, Hexstatic, Roots Manuva, Vadim...

Vágólapra másolva!
A Ninja Tune kiadó már januárban igen komoly kiadványokkal örvendeztette meg a Roots Manuva és Amon Tobin rajongóit és a cég nem is vesz vissza a tempóból.
Vágólapra másolva!

A Splinter Cell nevű számítógépes játék harmadik részéhez készült Amon Tobin-zene után máris jön az amerikai underground hiphop egyik feltörekvő előadójának, Busdrivernek legfrissebb albuma, majd rögtön utána a szintén amerikai Daedelus lemezének örülhetnek az absztrakt-hiphop jegyében.

Március idusán a kiadó két nagyágyúja is új kislemezzel jelentkezik majd. A Hexstatic tavalyi nagylemezének egyik legjobb számát adja ki, a Distorted Minds-hoz több remix is készült, valamint a Hexstatictól megszokott fazonú videoklipet is láthatunk majd a zenecsatornákon.

A Too Cold címet viselő Roots Manuva dal is március közepén lát majd napvilágot, ahhoz a Go Team mellett a Nightmares on Wax is készített remixet. A tavasz további újdonsága lesz dj Vadim új projektjének bemutatkozó kislemeze, valamint az 5.1-es formátumban, dvd-n is hozzáférhető az Amon Tobin-filmzene.

Neon Music