Ha trendit szeretnél

Vágólapra másolva!
Nem könnyű mindig a legújabbat és legmodernebbet beszerezni mindenféle használati tárgyból - ezt csak a leggazdagabbak engedhetik meg magunknak. Azonban ha az itt bemutatott tárgyak bármelyikét is beszerzed, biztos lehetsz benne: egy darabig nem mennek ki a divatból!
Vágólapra másolva!

Villásreggeli
A Rowenta új Brunch névre keresztelt kollekciója akár a "csábítás" nevet is kaphatta volna, hiszen a tárgyak kivétel nélkül a reggelizés örömét fokozzák. A kollekció vízforralója külső vízszintjelzővel, vízszűrővel, illetve mosható mikrofilterrel van ellátva. A filteres kávéfőzőbe aromaválasztó rendszert, illetve cseppzáró automatikát építtetek, az üvegkanna pedig mikrohullámú sütőbe is tehető. A hétfokozatos kenyérpirító levehető zsemlepirító feltéttel van kiegészítve. A tárgyak a gyönyörű bordó mellett fehér színben külön-külön is beszerezhetők.

Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGarden

Intelligens vízforraló

Vákuumos tartó

Vákuumozz!
Az Ariston hűtőszekrénybe épített vákuumos tároló használatával elméletileg a végtelenségig tudunk tárolni - akár egy félig befalt sajtburgert is - fagyasztás nélkül.

Gyümölcs-lámpák
Hannah Dipper fiatal formatervező munkáiban a hagyományszeretet a különböző kultúrák jellegzetességeivel keveredik. Az egzotikus gyümölcsre emlékeztető Luna Lanters függőlámpái a letisztult formák megtestesítői.

Forrás: HomeGarden
Forrás: HomeGarden

Fémujjacskás habverő

Gyümölcs-lámpák




Egy kanál vízben
Eszükbe jutott valaha is az a gondolat, hogy kistányéron verjenek fel tojást? Természetesen hagyományos habverővel ez nem lehetséges. De a WMF cégnek sikerült! A titok nyitja, hogy a habverőnek laposnak kell lennie. A Profi Plus szériából való modell fém "ujjacskákból" áll apró gömbökkel a végükön.