Angolvécére járó csodamacska

Vágólapra másolva!
Egy Tajvanban élő, Tigris névre hallgató kandúr a gazdi legnagyobb meglepetésére pár hete rászokott az emberi illemhelyre, mindenféle külső kényszer vagy tanítás nélkül.
Vágólapra másolva!

A Tigris nevű macska már a tévében is bemutatta tudományát: milliók csodálhatták meg, hogyan használja az embereknek szánt illemhelyet. A kandúr felugrott a vécécsésze peremének elejére, és óvatosan egyensúlyozva, guggoló pózba helyezkedve végezte a dolgát.

A macska vécétudománya nem idomítás eredménye, a kandúr teljesen autodidakta módon sajátított el furcsa tudását. Mint kiderült, a cicus a vécézés csínját-bínját gazdasszonyától leste el. "Mindig figyelte, ahogy a vécén végzem a dolgom. Ha becsuktam az ajtót, keserves nyávogásba kezdett, ezért aztán inkább nyitva hagytam. Tigris a múlt héten kezdett vécére járni, láttam, hogy felugrik az ülőkére. Először el sem tudtam képzelni, mit művel, de aztán rájöttem, hogy ugyanazt, amit én" - mesélte a tévériportereknek a büszke hölgy.

Bár Tigris nagyon ügyes, lehúzni még nem tudja maga után a vécét. Hogy a nagy dolgokkal is hasonlóan jár-e el, mint a kicsikkel, arra nem tért ki a hír.