Kate Moss színésznő szeretne lenni

Vágólapra másolva!
Kate Moss már most gondol arra, hogy legyen tovább, ha kiöregszik a modellszakmából - számolt be a The Sun című brit napilap a modell legújabb terveiről. Mint kiderült, a 30 éves modell filmszínésznő szeretne lenni, mégpedig Gwyneth Paltrow segítségével.
Vágólapra másolva!

Kate még csak tanulja a színészi szakmát, de abban máris profi, hogy hogyan utasítson vissza filmszerepeket a hatáskeltés kedvéért - írja a brit pletykalap. Nemrégiben ugyanis visszautasított egy filmszerepet, mert a nagy debütálást egy igazi brit produkcióban szeretné megejteni, és nem akármilyenben.

Ugyan a modell már évek óta tervezgeti a színészi karrierjét, de csak most kérte meg barátnőjét, Gwyneth Paltrow-t arra, hogy leckéket adjon neki színészetből. És hogy miért pont a szőke színésznőt választotta? "Gwyneth mellett sokkal nyitottabb és bátrabb vagyok. Csodálom Gwyneth tehetségét, és inkább egy baráttól tanulok, mint idegenektől" - nyilatkozta Moss, aki hozzátette, abban az esetben, ha netán felajánlanák neki a megfelelő szerepet, amellyel bemutatkozhat, nem hagyná ott a modell szakmát, hanem párhuzamosan eleget tenne mindkét feladatának.