A terhes Gwyneth gyorséttermi ételekre szokott

Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow újabban dobta egészséges étkezési szokásait, mivel jelenleg inkább a kínai gyorséttermi ételeket kívánja. A hollywoodi színésznő, aki jelenleg első gyermekét várja a Coldplay együttes énekesétől, mindig is híres volt egészséges életmódvezetéséről és étkezéséről.
Vágólapra másolva!

Gwyneth a Glamour magazinnak nyilatkozva azonban most felfedte, hogy jelenlegi áldott állapotában lazított kicsit a szigorú étkezési szokásain, mert nagyon kívánja például a kínai ételeket, és nem feltétlenül ragaszkodik az olyan szigorú diétázáshoz, mint amilyet a hollywoodi sztároktól megszoktunk. Ahelyett, hogy naponta csak friss és nyers zöldségeket enne, inkább ellátogat egy kínai étterembe, ahol elvitelre rendel ebédet vagy vacsorát.

A 31 éves Paltrow akkor határozott úgy, hogy változtat életén, amikor szeretett édesapja, a rendező Bruce Paltrow 2002 októberében elhunyt. "Amióta édesapám meghalt, megpróbálom könnyedebben venni az életet, és nem vagyok olyan szigorú magamhoz. Szeretném látni és megtapasztalni a világot, fagyit, sült kacsát, palacsintát, gyorséttermi ételeket enni, ha éppen úgy tartja kedvem. Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne engedjük el néha magunkat, sőt, néha még egy cigaretta is belefér" - mesélte a Glamour-nak. Persze a cigarettát nem jelenlegi áldott állapotában gondolta elszívni a híres színésznő.

Gwyneth azt is elárulta, hogy néha szeret őrült tévéműsorokat bámulni, mint például a The Osbournes valóságshow.