Vágólapra másolva!
Gwyneth Paltrow gyermeket vár kedvesétől, Chris Martintól. Az Oscar-díjas színésznő és a Coldplay énekesének első gyermeke jövő nyáron születik meg.
Vágólapra másolva!

Gwyneth Paltrow első gyermekét várja Chris Martintól, a Coldplay frontemberétől. Az énekes sajtófelelősének nyilatkozata szerint a 31 éves színésznő gyermeke jövő nyáron születik meg - adta hírül az IMDb.com.

A szerelmespár - akik féltő gonddal őrzik magánéletük titkait - tavaly nyáron ismerkedett meg egymással. Sosem nyilatkoztak családalapítással vagy gyermekvállalással kapcsolatos terveikről, ám Sharon Neil, egy neves brit látnok azt állítja, a Coldplay énekese nemrégiben felkereste őt, és arról érdeklődött, mik az esélyei arra, hogy boldog legyen a házassága.

Gwyneth Paltrow Brad Pitt-tel való szakítása után (mellyel egy eljegyzést bontott fel) hosszú évekre mélypontra került, és nem talált magához illő partnert. Rövid ideig Ben Affleck oldalán vigasztalódott, és a spanyol trónörökössel is flörtölt, de az igazi szerelmet egyik férfi oldalán sem lelte. A nála 5 évvel fiatalabb brit énekes, Chris Martin volt az, aki megtörte a jeget. A Coldplay frontembere ugyan eleinte cáfolta a pletykákat, és kijelentette, hogy számára is felfoghatatlan egy igazi filmsztár közeledése, de végül sikerült legyőznie kisebbrendűségi érzését.