Levelek a Facér Pasinak

Vágólapra másolva!
Hallgatag pasik, távolságtartó barátok és egy teljesen megromlott kapcsolat. Villámválaszokban ad tanácsot a női szívek szakértője, a Facér Pasi.
Vágólapra másolva!

Kedves Facér Pasi!

14 évek élek együtt a párommal, van két gyönyörű gyermekünk is. Nagyjából másfél éve eléggé megromlott a kapcsolat közöttünk. A nővérem lánya összeveszett a vőlegényével, és az élettársamat kérte meg, hogy szállítsa haza a holmiját. A lány nagyon el volt keseredve, így beszélgetni kezdtek.

Ettől a pillanattól kezdve romlott meg a mi kapcsolatunk is. Az élettársam azt mondja, hogy teljesen közömbös vagyok a számára, nem érez irántam sem szeretetet, sem gyűlöletet. Ő nem akarja már ezt a kapcsolatot folytatni. A lánnyal viszont találkozik, vele beszél meg mindent. Azt mondja, hogy éreznek egymás iránt valamit, de még nem tudják, hogy mi az.

Én még mindig nagyon szeretem őt, és nem akarom felborítani ezt a kapcsolatot. Mindent megtennék azért, hogy újra a régi legyen minden. Kérlek, adj valamilyen jó tanácsot, hogy hogyan lehetne jobb belátásra bírnom a páromat, hogy ne csináljon semmi olyat, amit később megbánna.

Én bármire nyitott lennék, hogy megoldjuk ezt a problémát! Szerinted ebben az esetben lenne-e esély az újrakezdésre?

Várom válaszod!

Anikó

Kedves Anikó!

Sajnos nem sok esélyt látok a dolgok javulására!

Egy ilyen fiatal lány nagyon meg tudja bolondítani egy "idősebb", már hosszú ideje kapcsolatban élő, kicsit fásult hapsi gondolkodását. Ettől aztán fiatalabbnak, erősebbnek és önbizalomtól duzzadónak érzi magát az ember, ami bizony nem azt vetíti előre, hogy visszafordítható ez a kilengés.

Persze van egy olyan lehetőség, hogy te engeded kicsit szabadabbra a párod, és lehetséges, hogy ez a fajta újonnan jött szabadság-érzet észhez téríti. De ez csak feltételezés, azaz a megfelelő választ az élet hozza meg számodra. De természetesen, ha te úgy gondolod, van még értelme, harcolj a férfiért, akit szeretsz.

Csókol a Facér Pasi!