Szótlan kapcsolat

Vágólapra másolva!
Mi lehet az oka annak, ha egy férfi nem beszélget barátnőjével és ráadásul kettesben sem hajlandó találkozni vele? A Facér Pasi válaszol.
Vágólapra másolva!

Szia,

három hete van egy barátom, ő 23 éves én meg 20. Minden nap együtt vagyunk, de sosem kettesben, mert mindig a barátaink jelenlétében találkozunk. Nem tudom, hogy miért nem akar velem kettesben lenni. Képzeld, beszélgetni sem szoktunk és már kezdek kétségbe esni hogy talán nem is akar közelebb kerülni hozzám. Egyébként tök féltékeny tud lenni, ha úgy alakul a dolog, de nem tudom eldönteni, hogy valójában mit is akar. Szerinted várjak?

Köszi

Kedves!

Úgy gondolom, hogy a fiúval nincs minden rendben. Talán olyan problémái vannak, amit nem szívesen osztana meg mással, talán saját magával sem, így egy ismert közeg, társaság mögé bújva lapul, hogy ne kelljen ezzel szembenéznie. Ha szerelmesek vagytok egymásba, adj egy kis időt neki.

Biztosítsd arról, hogy mellette vagy, bízhat benned és szeretnéd, ha jól érzenétek magatokat együtt. Ám, ha még a te érzéseid sem tiszták irányába, előbb azon gondolkodj el, valójában te mit szeretnél tőle, mert annak nem sok értelme van, hogy szépen megnyílik előtted, elmondja problémáit, te pedig közben szépen lassan elhidegülsz tőle. Ha fontos neked és az érzések is a helyükön vannak, próbáld meg szépen, lassan kibontani, megfejteni őt.

Amennyiben ezek után is elzárkózik és esze ágában sincs kettesben lenni veled, szerintem beszélj vele erről a problémáról. Egyértelműen tedd fel neki a kérdést, s az erre kapott válaszból, metakommunikációjából talán több mindenre fény derül.

Ha fáradozásaid ellenére sem működne a dolog, szerintem távolodj el tőle, talán akkor rájön, mit jelentesz neki. Ha így sem, távolodj el egészen, és ne bánd. Te mindent megpróbáltál.

Reméljük a legjobbakat.

Csókol: a Facér Pasi